Категорія новин
Фахівці ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» поглибили знання викладацького та студентського колективів Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг та туризму стосовно здорового харчування
В освітньому закладі за участі спеціалістів відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та контролю за неінфекційними захворюваннями ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» сьогодні, 16 лютого, відбулася інформаційно-просвітницька зустріч з викладацьким та студентським колективами Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг та туризму.
До організації та проведення заходу долучилися фахівці Тернопільського ОЦКПХ:
Горохівська Світлана - лікарка-епідеміологиня відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та контролю за неінфекційними захворюваннями ДУ «Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України»;
Петришин Марія - помічниця лікаря-епідеміолога відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань ДУ «Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України».
Під час інформаційного заходу фахівці Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб продемонстрували презентаційні лекції на тему «Основи та принципи здорового харчування», а також розповсюдили інформаційні буклети «Тарілка здорового харчування».
_____
Організатором заходу є Державна установа «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».
Даний захід відбувся в рамках проєкту «Про здорове», що має на меті представити рекомендації зі здорового харчування, схвалені МОЗ України.
Піклуємося про здоровʼя разом!
Додаткові картинки новин